4A SINFIMIZIN E-TWİNNING PROJESİ YAPIYOR.

STORY READING (BIBLIOTHERAPY) FOR THE PSYCHOLOGICAL HEALTH OF CHILDREN. 6-11 yaş aralığındaki çocukların psikolojik sağlamlığını artırmak  amacı ile Rehber Öğretmenimiz Özlem ARSLAN DEMİR tarafından yürütülen e-Twinning projesi okulumuzda start verdi. Ülkemizin dört bir yanından projeye dahil olan Türk okullar dışında, yurt dışından İspanya, Romanya, Gürcistan gibi ülkelerden ilkokullar da projeye dahil oldu. Tüm proje ortakları çalışmalarını birlikte yürüterek ilerleyecekler. 

Okulumuzun  4/A sınıfından dahil olan öğrencilerimiz ile proje dönem sonunda tamamlanacak. 

Bu bibliyoterapi projesi, gücünü hikayelerden almakta ve belirli konularda seçilmiş çocuk hikayeleri ile çocukların karşılaşabilecekleri zorlukların üstesinden gelebilmeleri için özel olarak seçilmiş durumda. 

Hikayeler; farklılıklara saygı, engelli bireyler, akran zorbalığı, doğal afetler konularını ele alacak şekilde dört tane ve öğrencilerimiz mayıs ayında her hafta okuyacakları hikayeler ile birlikte, onları zorlayan ilgili konularda güçlendirecekler. Hikayenin iyileştirici yönünü tamamladıktan sonra öğrencilerimiz hafta hafta web 2.0 araçları ile konu ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirecekler.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 7  kişi beğendi