Turgut Özal İlkokulu
Koyuncu Mahallesi Toki Sokak ERDEMLİMERSİN

VİZYON

• Eğitimde kalite • Dünya görüşünün genişletilmesi • Düşün ve üretilen fikri kullan • Katılım ve karar verme • Etkili insan ilişkileri • Çalışanların motivasyonu • Çalışma ortamında iyileşme • Verimlilik • Bütün öğrenciler öğrenebilir, yapabilir • Cezasız disiplin • Öğrenci merkezli eğitim

MİSYON

BİZLER... • Öğrencilerimizin teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetişmeleri için var gücüyle çalışan • Kaliteyi önde tutan • Bilim ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren • İnsani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergileyen • İşi en iyi bilenin o işi yapan olduğu gerçeğini kabullenen • Tüm çalışanlar arasında iş birliği ekip çalışması oluşturan • Çalışanların moralini yükselten • Okul ortamını çalışanların düşünebileceği, ve akıllarını kullanabileceği bir mekan olarak hazırlayan • Öğrencilerimize daha özgür sınıf, daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet veren • Okulumuzda değişimi oluşturan ve sorunlara çözüm üreten • Öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli sayan BİREYLERİZ...

Öğretim Şekli : Normal – Gündüz

Normal – Gündüz